SMRT BIO – AI en de arbeidsmarkt

Meetup in Stadslab Eindhoven met Frank Melis.
Donderdag 4 april 19.30 – 21.30 uur

Registreer gratis!

Een diepe duik in AI en de arbeidsmarkt.

“Jouw passie, sterke punten, vaardigheden en ervaring onderscheiden jou.”

SMRT.bio is de enige plek die jou helemaal ziet en banen biedt die bij je passen, de vaardigheden die je nodig hebt en een pad om daar te komen.

Met veel plezier en bevlogenheid vertelt Frank Melis over zijn bijzondere platform op deze Meetup, die gratis toegankelijk is en Nederlands gesproken is.

ChatGPT infiltreerde een jaar geleden in het publieke bewustzijn en platforms haastten zich om een of andere vorm van AI weer te geven. SMRT.BIO begon de AI-reis al drie jaar geleden.

Om de onevenwichtigheid tussen banen en vaardigheden aan te pakken en onmiddellijk en op grote schaal nauwkeurige afstemming van taken te kunnen bieden, wisten de ingenieurs van SMRT.BIO dat ze over geschikte AI moesten beschikken.

SMRT.bio ziet een toekomst waarin de groei van ieder mens bijdraagt aan een betere, meer inclusieve wereld. We stimuleren de groei, scherpen vaardigheden aan en verlichten de reis van onze gebruikers naar uitmuntendheid op schaal en snelheid, waarbij we uiteindelijk alle talenten en middelen mobiliseren.

Met SMRT.bio kan iedereen vandaag nog zijn eigen toekomstige baan definiëren. Leuke games analyseren vaardigheden en passie en matchen vervolgens persoonlijke resultaten met een bibliotheek van meer dan 26.000 functiecategorieën. Eventuele lacunes in vaardigheden of kwalificaties worden benadrukt. Persoonlijk leeradvies wordt direct gegenereerd uit een andere bibliotheek met 40.000 cursussen die worden beheerd door EU-universiteiten en TVET-hogescholen.

Programma Donderdag 4 april

19:30 inloop

20:00 interactieve presentatie met demonstratie en interactie.

21:00 discussie en borrel

21:30 einde

Tickets gratis – Registreer hier