PublicSpaces Conferentie

27 & 28 juni Amsterdam – Hoe bouwen we aan een internet dat werkt voor iedereen? Een online ruimte die onze gezondheid, vrijheid en bestaansmiddelen dient en niet in de houdgreep is van Big Tech? Kom naar de PublicSpaces Conferentie waar we onderzoeken of de democratie bestand is tegen Big Tech en hoe een eerlijke markt met alternatieve software en ethische infrastructuur er uit zou kunnen zien.

Samen met tientallen sprekers uit binnen- en buitenland, zoals Ruha Benjamin en Eli Pariser, verkennen we concrete oplossingen en tools voor een gezond digitaal ecosysteem en werken we samen aan een beter internet. Een internet voor en door het collectief.

Ontdek het programma en verken wat deze twee dagen vol panels, keynotes, rondetafelsessies, lezingen, drankjes, kunst en mind-blowing cultuur in petto hebben.

Koop je ticket en bouw mee aan een beter internet! #pubconf2023