Future Talks

Hoe kunnen we een toekomstige samenleving duurzaam en inclusief maken en welke rol spelen kunstenaars en ontwerpers hierin? Over deze vraag gaat de programmareeks Future Talks. Future Talks is een initiatief van Waag Future Lab en wordt gerealiseerd in samenwerking met de Sociaal Creatieve Raad.

De eerste Future Talk vindt plaats op woensdag 19 mei 2021 van 16.00 tot 18.00 uur, in de vorm van een livecast vanuit het Theatrum Anatomicum in de Waag in Amsterdam.
Het onderwerp van de eerste Future Talk is ‘activisme’? Aan tafel zullen activisten, politiek geëngageerde kunstenaars en waardengedreven ontwerpers plaatsnemen. Ze geven antwoord op de vraag: Wie (of wat) bepaalt de agenda? Hoe kom je tot een toekomstbeeld? Waarin verschilt een activistische veranderstrategie van die van een ontwerper?

Registreer je gratis via Eventbrite

Meer informatie: https://waag.org/nl/event/future-talks-1-activisme