TecTalk – Minitopia Meetup

7 september 19:30 – Ben jij benieuwd naar de uitdagingen en ervaringen achter het ontwerpen van een alternatief woongebied? Kom dan naar deze Meetup op 7 september, waar initiatiefnemers Rolf van Boxmeer en Tessa Peters hun verhaal delen. Ontdek welke reacties ze hebben ontvangen vanuit de gemeente en bewoners, en hoe zij de toekomst van wonen zien.

Buurtschap te Veld is een nieuw woongebied in Eindhoven Noord met ruimte voor 100 eigenzinnige woonvormen, waar bewoners verbonden zijn met elkaar en met het landschap.

Maar er is meer! Tijdens deze Meetup krijg jij de kans om in gesprek te gaan en te debatteren over de veranderende woonwensen en het creëren van duurzame en leefbare leefomgevingen. Interactie en discussie staan centraal.

Mis deze boeiende en inspirerende bijeenkomst niet! Samen werken we aan een betere toekomst.

Gratis toegang, Nederlands gesproken.

Meld je nu aan via de volgende link: https://www.eventbrite.com/e/tectalk-minitopia-meetup-tickets-695634640937