Live Lab op het World Design Event 2017

Burgemeester Jorritsma opent tijdens de Dutch Design Week in het Videolab op maandag 23 oktober de expositie “Strijp-X” , een onderdeel van het World Design Event 2017. Onderdeel van deze expositie waren de prijswinnende iCity tender projecten waaronder Live Lab. Bij de aansluitende tour op Strijp-S voor de genodigden werd ook het paviljoen van Live lab aan de Torenallee bezocht. In een speciaal voor de DDW gebouwd geel paviljoen is actief getoond wat de stand van zaken was in het Live Lab project en als speciale “demonstrator” hoe Virtual Reality een mooie rol kan spelen bij het actief betrekken van de samenleving bij projecten in de openbare ruimte.

Zie ook: http://triangulum-project.eu/index.php/2017/11/06/discovering-the-triangulum-activities-in-eindhoven-during-the-world-design-event/