Gebruik Stadslab Eindhoven

Voor het gebruik van de faciliteiten van Stadslab Eindhoven gelden een paar spelregels. Uitgangspunt is dat alle activiteiten dienstbaar zijn aan de doelstellingen en niet commercieel zijn.

Faciliteiten

Voor de diverse standaard faciliteiten zijn bij de betreffende informatiepagina’s eventueel specifieke voorwaarden, regels en kosten opgenomen.

Gebruik van de ruimte is mogelijk na overleg met de organisatie, en alleen als dit past in de agenda. Hiervoor zijn kosten verschuldigd, afhankelijk van omvang en gebruik. Zie hiervoor onderstaande staffel.
Niet-openbaar-Wifi is gratis beschikbaar.
Verder zijn whiteboard, flip-over, post-its, stiften en pennen beschikbaar. Een TV scherm (75″) en audio installatie zijn beschikbaar in overleg.

Voor het gebruik van gereedschap, materialen en apparatuur in Makerspace en Medialab zijn speciale voorwaarden geldig.

N.B. de ruimte is tamelijk gehorig naar de medegebruikers op de verdieping, waarmee (vooral tijdens kantooruren) rekening gehouden dient te worden. Tevens kan het lokaal tijdens zomerse/zonnige dagen erg warm worden.

Catering

Tijdens normaal individueel gebruik van het Stadslab is water, koffie en thee gratis.
Voor groepen tijdens bijeenkomsten, workshops en trainingen gelden zijn de kosten in overleg. Dit geldt voor ruimtegebruik inclusief koffie/thee.

Maximale groepsgrootte is voor presentaties 45 personen, voor workshops en trainingen 25 personen. Dit is afhankelijk van de zaalopstelling.
Het verzorgen van lunch en diner is mogelijk in samenwerking met de naastgelegen horeca (Cyklist en Fifth). Hiervoor is per activiteit maatwerk mogelijk.