Partners

Stadslab Eindhoven is het kennis- en netwerkinstrument voor de ontwikkeling van woon- en leefomgeving en biedt professionals en organisaties ondersteuning bij sociale, economische en ruimtelijke vraagstukken. Kennis die wordt opgedaan wordt weer verspreid onder professionals, organisaties en burgers. Daarmee werken we aan de ontwikkeling van Eindhoven. De partners van Stadslab Eindhoven lopen hiermee voorop. Met vakkennis kunnen zij meedenken en meewerken aan inspirerende activiteiten die aansluiten op hun eigen vraagstukken.

Stadslab Eindhoven werkt met Gemeente Eindhoven, TU/e, Park Strijp Beheer, Volker Wessels, Prestop, Atelier Veeger, Lumens, Bibliotheek Eindhoven, Team Stadsambassade, Vidimichi, Dutch Design Foundation, Cultuur Eindhoven, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, WijEindhoven, Spark Campus, Rezone en meer.

Wilt u ook voorop lopen en meedenken over de ontwikkeling van Eindhoven? Sluit u dan bij ons aan als partner en neemĀ contact met ons op.

Uw voordelen:

  • Met het partnerschap ontvangt u actuele, relevante vakkennis, draagt u bij aan het ontsluiten en duiden van bestaande kennis en maakt u het mogelijk dat er nieuwe kennis bijkomt.
  • Als partner ontmoet u andere partners, professionals en burgers uit ons netwerk en kunt u uw eigen netwerk uitbreiden.
  • Als partner kunt u onderwerpen en locaties aandragen voor onderzoeken, experimenten en netwerkactiviteiten.
  • Uw eigen organisatie is zichtbaar in het netwerk van stedelijke en regionale professionals.